16.10.2017

Thaimaassa tullaan uskoon radion välityksellä

Thaimaalaiset rouvat (keskellä) kiinnostuivat Way of Lifen radio-ohjelmien kautta Jeesuksesta ja soittivat toimitukseen. Radion tiimi meni käymään heidän luonaan. Kuvassa oikealla Way of Lifen toiminnanjohtaja Wanida Jaiklieng.

Thaimaan kristillisen radiokanavan Way of Lifen (Elämän tie) toiminnanjohtajalla Wanida Jaikliengillä on iloisia uutisia.
– Saimme radiosopimukset kahteen Etelä-Thaimaan provinssiin, Pattaniin ja Songkhlaan, joten nyt meillä on tilaisuus levittää evankeliumia myös näillä muslimienemmistöisillä alueilla.
– Radiojuontaja Chintana, joka oli työskennellyt alueella joitakin kuukausia, sai kokea ihmeellistä Jumalan johdatusta siinä, miten saimme radioaikaa useilta asemilta, kertoo Wanida.
– Ohjelmamme kattavat nyt kokonaan Pattanin ja Songkhlan provinssit sekä alueita Yalan provinssista. Olemme rukoilleet rauhaa näille levottomille alueille jo pitkään. Rukouksemme on, että Jumalan rauhan sanoma voisi saavuttaa ihmiset radion välityksellä.

Kursseja ja tapaamisia
Radioasema on kehittänyt organisoimiaan kristillisiä kursseja.
– Meillä on kirjekursseja lapsille, aikuisille ja vangeille. Lisäksi meillä on Facebookin kautta toimiva kurssi. Viime vuonna saimme yli 4600 uutta opiskelijaa. Uskoon tulleiden määrä oli yli 1200, riemuitsee Wanida.
– Olemme järjestäneet kuuntelijatapaamisia useilla paikkakunnilla, minkä lisäksi olemme vierailleet kouluissa, joissa on paljon oppilaita kirjekurssillamme. Palaute niin oppilailta kuin opettajilta on ollut positiivista. Tapaamisten kautta tavoitimme viime vuonna lähes 3500 henkilöä. 755 henkilöä halusi luovuttaa elämänsä Kristukselle kuuntelijatapaamisten yhteydessä.
– Way of Lifen radiotyö alkoi jo yli 40 vuotta sitten Jumalan armosta ja Hän tulee myös saattamaan työnsä päätökseen, Wanida uskoo.
– Kiitämme Herraa siitä, mitä Hän on tehnyt ja tekee, kun sanaa julistetaan median kautta eri puolilla maatamme. Kiitos jokaiselle työtämme tukeneelle, ja kiitos, että jatkatte rukousta Thaimaan kansan puolesta.

Haluatko auttaa työtämme?